Lactogyn® vaginalne kapsule, 7 kom

Bakterijske kulture Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® obnavljaju i održavaju prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote, dok mliječna kiselina omogućava brzo zakiseljavanje i tako dodatno doprinosi prevenciji.

Lactogyn® je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® za djevojke, žene, trudnice, žene u menopauzi. Lactogyn® vaginalne kapsule koriste se za obnovu i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne flore i primjenjuju se zajedno s Lactogyn® oralnim kapsulama. Sadržavaju bakterijske kulture koje se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori gdje otežavaju naseljavanje i umnožavanje štetnih mikroorganizama. Dodatak mliječne kiseline osigurava kiseli pH vagine i time dodatno doprinosi prevenciji.

Ukoliko imate izražene simptome vaginalne infekcije (peckanje, svrbež i neugodan iscjedak), a niste posjetili svog ginekologa, svakako to učinite!

LACTOGYN® proizvodi dostupni su u svim ljekarnama.

Kod smetnji

Prvi tjedan*

Lactogyn® vaginalne kapsule 1x1 + Lactogyn® oralne kapsule 1x1

Drugi** - četvrti tjedan

Lactogyn® oralne kapsule 1x1

*Kod izraženih smetnji preporučuje se uz terapiju antibiotika i antimikotika istovremeno prvi tjedan koristiti  LACTOGYN® vaginalne i oralne kapsule.
**Ako antibiotska/antimikotska terapija traje dulje od 7 dana, u 2. tjednu uzimati LACTOGYN® oralne kapsule 2×1.